Huis stucen | goed koop | overal in heel Nederland | pleisterwerken beste prijzen

Wilt u uw muur  of plafond schilderen?

Als uw muur of plafond niet helemaal egaal is, dan kunt u het beste kiezen voor saus klaar stucen   . kan een dikke of dunne laag aanbrengen wat de ongegrond geheel egaal maakt.  

Wij brengen de laag zo dik aan als nodig is, dit heeft te maken met hoe scheef de gemetselde muur is. Gemiddeld is een laag 10 mm tot 5 cm dik.

Behangklaar stucwerk is doorgaans goedkoper dan bijvorbeeld sausklaar stucwerk. De reden daarvan is dat het bij behangklaar stucwerk niet erg is als er kleine oneffenheden te zien zijn na het stucwerk. Daardoor kunnen we eerder het project opleveren. Dan kunt u lekker gaan behangen!

20181123_145327

Uw plafond stucen? Wij helpen bij professioneel stucwerk

20190111_154930

 

Wij kunnen uw plafond op verschillende manieren stucen. Het is daarom belangrijk dat u aangeeft wat u zelf mooi vindt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw plafond glad te stucen d.m.v. sausen (veel voorkomende keuze). Daarnaast zijn er een tal van opties om uw plafond te voorzien van lijsten of ornamenten op een sierlijke manier.

Raapwerk stucen , het recht maken van muren of plafonds

Raapwerk is de oplossing voor uw scheve plafonds of muren. Met raapwerk wordt uw plafond of muur letterlijk strak of vlak gemaakt. Dit gebeurt met een dikke laag gipsmortel of cementgebonden materiaal. De laag is tussen de 5 milimeter en 5 centimeter dik. Bij dunnere lagen gaan we over op pleisterwerk.

In het raapwerk kunnen er ook door ons togen of andere ronde profielen worden verwerkt. Dit raapwerk levert voor vrijwel alles een mooie gladde basis ondergrond. Denk hierbij aan latex spuiten, verfen, behangen etc. De afwerking kunnen wij zo glad maken als dat u zelf wilt!

Gips werkt vocht regulerend en dat is handig!

Een van de meest belangrijke eigenschappen van gips is dat dit vocht regulerend werkt. Het gips kan vocht op nemen en dit ook weer afstaan. Daarom is raapwerk dus ook ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of kelder.