Stucadoor Nederland

Een stucadoor is een vakman, die plak-, pleister- en stucwerk in Nederland en in andere plaatsen, aanbrengt op plafonds en muren. Deze werkzaamheden vragen om kennis, ervaring en goed materiaal. De ervaren stucadoors, waar wij mee samenwerken, beschikken hierover. Zij zorgen ervoor, dat uw muren en plafonds er weer tip top uit komen te zien. Onze stucadoors zijn op de hoogte van de ontwikkelingen en de nieuwste technieken.

Stucwerk in Nederland met de nieuwste technieken

De techniek, die komt kijken bij het stucen van muren en plafonds wordt al sinds de 18e eeuw toegepast. Maar sindsdien is er veel veranderd. Ook in de wereld van het aanbrengen van stucwerk zijn trends. Tegenwoordig worden steeds meer muren strak en glad gestucd. Het gebruik van natuurlijke materialen en pleisterwerk met een bepaald patroon worden steeds meer trendy. Hier komen andere materialen en technieken bij kijken.

Kwaliteit voor stucadoor Nederland

Voor het stucwerk in Nederland en andere plaatsen wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatief goede materialen. De verf, de specie, het pleister en het gereedschap. Alles valt en staat met gedegen vakmanschap en zeker ook met het materiaal ,dat de stucadoor tot zijn (of haar) beschikking heeft. Onze stucadoors maken alleen gebruik van merken ,die keer op keer hun kwaliteit hebben bewezen. Wij doen geen concessies op kwaliteit.

Stucwerk in Nederland, gedegen advies & uitstekend resultaat

Als uw muren en/of plafonds een opknapbeurt nodig hebben, maar u weet niet exact welke mogelijkheden er zijn, laat u dan adviseren. Tijdens een vrijblijvende afspraak informeren wij u over de opties. Het stucwerk in Nederland en andere plaatsen kan bestaan uit het herstellen van beschadigingen, aanbrengen van stucwerk in Nederland met grove of fijne korrel, latex spuiten en egaliseren. Andere wensen? Geen probleem wij denken graag met u mee.