Muren stucen Nederland

Een beschadigde of niet egale muur is lastig. Wat u ook probeert, een scheve muur krijgt u niet mooi geverfd en ook het behang zal niet netjes op de muur te plakken zijn. Een strak gestucte muur is dan de oplossing voor dit probleem. Wij kunnen u hier bij van dienst zijn. En wij doen niet alleen muren stucen in Nederland, wij werken door heel Nederland. Al jaren.

Muren stucen in Nederland of waar dan ook, vergt vakmanschap

Muren moeten voorzien zijn van een goede ondergrond. Dit legt de basis voor mooie muren. Ongeacht de conditie, kwalitatief goed stucwerk geeft uw ruimte de strakke uitstraling die u wenst. Dit wilt u laten doen door professionals die hun vak verstaan en de beste materialen gebruiken. Wij leveren muren, die saus- of behang klaar zijn. Egale muren stucen in Nederland of waar dan ook… er zijn verschillende mogelijkheden.

Mogelijkheden voor rechte, egale muren stucen Nederland

Bij het muren stucen in Nederland en natuurlijk ook in andere plaatsen, worden muren recht en egaal gemaakt. De techniek, die hiervoor meestal gebruikt wordt, noemt men raapwerk. Met kwalitatief gipsmortel of cementgebonden materiaal krijgen wij muren tot 5 centimeter verschil glad en egaal. En gips werkt vochtregulerend. Daardoor is dit materiaal ideaal voor badkamers of kelders. Raapwerk wordt ook toegepast bij het maken van togen of profielen.

Muren stucen in Nederland met andere, natuurlijke en/of duurzame materialen

Muren, die helemaal glad gemaakt moeten worden, worden gestuct met een specie ,die een zeer kleine korrel bevat. Als u meer structuur wenst, kiest u voor spachtelputz. Ook kan er materiaal (latex) met een kleinere korrel op de muur worden gespoten. Er verschillende mogelijkheden en ze hebben allemaal een eigen uitstraling. Muren stucen in Nederland, en andere plaatsen, kan ook met 100% natuurlijke materialen. Duurzaam en zeer eigentijds.